O șoferiță a fost rănită după ce a intrat cu mașina într-un copac (FOTO)

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost victima unui accident rutier petrecut pe Bulevardul Republicii din Bistrița. În timp ce se afla la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare, iar autoturismul pe care îl conducea s-a oprit într-un copac. 

Accidentul s-a produs marți, în jurul orei 11:00, pe o arteră intens circulată din Bistrița. Șoferița susține că un alt autoturism i-ar fi tăiat calea, iar în încercarea de a evita un impact cu acesta, s-a oprit într-un copac.

În urma impactului, femeia a fost rănită, a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru investigații amănunțite. Starea sa este stabilă, viața nu îi este pusă în pericol.

Polițiștii Biroului Rutier efectuează cercetări la locul accidentului pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

”O femeie de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrița, într-un sens giratoriu a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale” a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Traficul în zona în care s-a produs accidentul este îngreunat.

FOTO: ISU B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.