O femeie din localitatea Dobric a ajuns la spital după ce a fost lovită de o autoutilitară care efectua o manevră de mers cu spatele. Șoferul autovehiculului a plecat de la locul accidentului, fără să știe că a accidentat o persoană, însă a fost identificat rapid de polițiști, iar acum este cercetat. 

 

Polițiștii au fost sesizați de către personalul medical de la Spitalul Orășenesc Beclean, cu privire la  faptul că, la Unitatea de Primiri Urgențe s-a prezentat o femeie în vârstă de 71 de ani din Dobric, care ar fi fost accidentată de o mașină.

„Polițiștii din Beclean au demarat de îndată cercetările, ocazie cu care au identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani din Căianu Mic, bănuit că, în timp ce conducea o autoutilitară pe drumul comunal 37, în localitatea Dobric, la efectuarea manevrei de mers înapoi a surprins-o și accidentat-o pe femeie, care se deplasa în calitate de pieton.

După producerea accidentului, tânărul a plecat de fața locului fără încuviințarea polițiștilor, fiind identificat ulterior. Acesta a fost testat cu paratul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstrița-Năsăud.

Polițiștii rutieri din Beclean continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.