A început dezinfecția în interiorul blocurilor din Bistrița! NU se intră în apartamente

0
1

Din această săptămână, Primăria Bistrița a început dezinfecția scărilor de bloc din municipiu, a anunțat administrația locală. Municipalitatea avertizează că activitatea NU are loc în interiorul apartamentelor.

 

Astăzi a fost efectuată dezinfecție în cartierul Subcetate.

Până acum s-au dezinfectat peste 30 de scări de bloc, urmând ca operațiunea sî continue până ce toate cele aproape 1.500 de scări de bloc vor fi dezinfectate.

Având în vedere această măsură, municipalitatea roagă locatarii să faciliteze intrarea echipelor de dezinfecție, răspunzând la interfon, deoarece s-a constatat că se pierde foarte mult timp cu așteptatul la interfon.

Totodată, reprezentanții administrației locale bistrițene atrag ATENȚIA oamenilor să țină ușile apartamentelor închise și să deschidă doar ușa pentru acces în bloc.

Atenție! Vă rugăm țineți ușile apartamentelor închise, spuneți celor de acasă, în special copiilor, să deshidă doar ușile de la scări!

Echipele de dezinfecție operează doar pe casa scării, nu în apartamente.

Primăria și nicio altă instituție publică nu va trimite echipe de dezinfecție în interiorul apartamentelor populației„, avertizează viceprimarul Cristian Niculae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.