A nins în județul Bistrița-Năsăud. PE DN 17 și pe DN 17C se circulă în condiții de iarnă (VIDEO)

Iarna a revenit în zona de munte a județului Bistrița-Năsăud. În Pasul Tihuța, care face legătura între Bistrița-Năsăud și Suceava, a nins, iar pe DN 17 se circulă în condiții de iarnă, fiind necesară intervenția utilajelor de deszăpezire. Situația este identică și pe DN 17C, în zona Dealul Ștefăniței, la limita cu județul Maramureș. 

În județul Bistrița-Năsăud, în noaptea de luni spre marți, mercurul din termometre a scăzut considerabil.

În Pasul Tihuța, la peste 1.200 de metri altitudine a nins, iar  pe DN 17, a fost necesară intervenția utilajelor de deszăpezire.

De asemenea, și pe DN 17C, în zona Dealul Ștefăniției s-a așternut un strat de zăpadă.

Potrivit Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud, la această oră, pe cele două drumuri naționale se circulă în condiții de iarnă. Echipaje ale Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud monitorizează traficul.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/videos/vb.340557646073732/320444081979375/?type=2&theater

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență monitorizează în permanență starea drumurilor. Până la această oră, nu au fost semnalate probleme, iar șoferilor li se recomandă să circule cu prudență.

Până în această seară la ora 23:00, județul Bistrița-Năsăud se află sub o atenționare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate și precipitații predominant sub formă de ninsoare la munte.

VIDEO: Instituția Prefectului județului Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.