Un bărbat din comuna Rodna, județul Bistrița-Năsăud, este bănuit de furt, faptă pe care ar fi comis-o în urmă cu circa două săptămâni. Oamenii legii spun că bărbatul ar fi spart o casă aflată pe un câmp din apropierea localității, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de câteva sute de lei. Drept urmare, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal.

 

Ca urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au identificat, marți, un bărbat de 57 de ani din Rodna, pe care îl bănuiesc de comiterea unui furt.

Acesta ar fi spart, în urmă cu circa două săptămâni, o casă aflată pe câmp și ar fi furat mai multe bunuri.

Cercetările au fost demarate ca urmare a unei sesizări făcute de un tânăr de 24 de ani, din Rodna. Acesta a anunțat faptul că, în perioada 7-10 iunie a.c., unei femei din localitate i-a fost spartă locuința din câmp și din interior i-au fost sustrase bunuri în valoare de 800 de lei„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Tot în cadrul cercetărilor, polițiștii au recuperat bunurile și le-au restituit păgubitei. De asemenea, au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt.