Un bărbat din Viile Tecii este cercetat de polițiști după ce ar fi distrus mai multe bunuri dintr-un apartament în care a stat cu chirie și ar fi furat un televizor. 

 

În urma unei sesizări, polițiștii au întocmit, vineri, un dosar penal pentru furt și distrugere și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

„Sesizarea a fost făcută de către un bărbat de 45 de ani din Năsăud, proprietar al unui apartament din Bistrița, pe care i l-ar fi închiriat unui bărbat de 31 de ani din Viile Tecii. În momentul în care ar fi plecat din apartament, chiriașul ar fi distrus mai multe obiecte de mobilier și electrocasnice, iar dintr-o cameră ar fi sustras un televizor”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Valoarea prejudiciului estimat de proprierat se ridică la suma de 1.500 lei. Polițiștii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vedrea recuperării prejudiciului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și distrugere.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud