Un pieton a fost lovit în această după-amiază de o mașină, pe DN 17, în localitatea bistrițeană Livezile. Este vorba despre un bărbat din Bistrița, care a traversat neregulamentar strada și fără să se asigure. Victima a fost transportată în stare gravă la spital. Șoferul mașinii este din județul Suceava.

 

La locul accidentului au intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD și unul de pompieri. Salvatorii au găsit victima în stare de inconștiență, dar cu semne vitale. După ce a fost intubată a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru investigații amănunțite.

Conform primelor date, un tânăr de 24 de ani din județul Suceava, care conducea o autoutilitară pe DN 17, pe direcția de mers Bistrița-Vatra Dornei, a surprins și accidentat pe un bărbat de 47 de ani din Bistrița, care ar fi fost angajat in traversarea neregulamentară a străzii (prin loc nepermis și fără să se asigure). În urma accidentului, pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital. Doar șoferul a putut fi testat la fața locului, iar rezultatul a indicat faptul că nu a consumat alcool„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în acest caz.