Un bărbat din Bistrița-Năsăud care a fost prins de jandarmi, miercuri, comercializând produse contrafăcute pe o stradă din municipiul Bistrița, s-a ales cu dosar penal. În plus, marfa a fost consficată de oamenii legii.

 

Un bărbat de 48 de ani, din localitatea bistrițeană Pinticu, care oferea, miercuri după-amiaza, spre comercializare în spaţiul public mai multe tipuri de obiecte vestimentare contrafăcute, s-a ales cu dosar penal, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Bistrița-Năsăud.

Bărbatul se afla pe strada Calea Moldovei din municipiu unde expunea spre comercializare dintr-o sacoşă neagră, mai multe tipuri de blugi, geci, veste şi bluze de sezon contrafăcute.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru infracţiunea  de punere în circulaţie de produse care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, acte care au fost predate poliţiştilor împreună cu produsele confiscate, pentru continuarea cercetărilor„, precizează Geta Cășvan, purtătorul de cuvânt al IJJ Bistrița-Năsăud.