Absolventă a Liceului de Arte din Bistrița, găsită fără suflare în pat

Viața unei tinere de doar 18 ani, absolventă a Liceului de Arte „Corneliu Baba” din Bistrița, s-a curmat brusc. Originară din Poiana Stampei, județul Suceava, Lucia Buzilă a fost găsită fără suflare în miercuri dimineață, de familie.  Pe 28 iulie, tânăra ar fi trebuit să afle dacă a fost acceptată la o universitate de arhitectură din Danemarca.

Cauzele decesului Luciei sunt încă neclare.

Lucia Buzilă a venit în Bistrița în urmă cu patru ani, când a devenit eleva Liceului de Arte „Corneliu Baba” din Bistrița. S-a împrietenit rapid cu una dintre colege, Denisa, și au devenit nedespărțite. Cele două tinere, ambele iubitoare de muzică rock, au participat în week-end la Festivalul Celtic Transilvania de la Figa, și nimic nu avea să prevestească nenorocirea. Chiar și cu câteva ore înaintea decesului, Luci a stat de vorbă pe messenger până târziu în noapte, cu Denisa dar și cu alți prieteni, și totul părea în regulă. Doar că, după ce s-a dus la culcare, Luci avea să nu se mai trezească niciodată.

Pe pagina de Facebook a tinerei curg fără încetare mesaje de condoleanțe. Prietenii, colegii și mai ales familia Luciei sunt în stare de șoc.

O sa te iubesc mereu„, scrie Denisa, cea mai bună prietenă a Luciei.

Nuuuu, nu se poate!!! Somn lin, copil frumos…„, a scris Ionuț, un alt prieten al tinerei.

Odihnește-te în pace roșcatica mea favorită! Abia aștept să ne întâlnim în rai„, a scris și Cristian, un alt prieten al Luciei.

Cauza morții tinerei va fi cunoscută după ce va fi efectuată necropsia. Înmormântarea va avea loc cel mai probabil duminică, la Poiana Stampei.

2 COMENTARII

  1. […] Potrivit RealitateadeBistrita.net., Lucia Buzilă a studiat timp de patru ani la Liceul de Arte „Corneliu Baba”  din Bistrița.  Aceasta s-a împrietenit rapid cu una dintre colege, Denisa, și au devenit nedespărțite. Cele două tinere, ambele iubitoare de muzică rock, au participat în week-end la Festivalul Celtic Transilvania de la Figa, și nimic nu avea să prevestească nenorocirea. Chiar și cu câteva ore înaintea decesului, Lucia a stat de vorbă pe messenger până târziu în noapte, cu Denisa dar și cu alți prieteni, și totul părea în regulă. Doar că, după ce s-a dus la culcare, Lucia avea să nu se mai trezească niciodată. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.