Un accident grav a avut loc în această seară într-o zonă împădurită de lângă comuna Zagra, din județul Bistrița-Năsăud, unde un bărbat în vârstă de 76 de ani și-a pierdut viața după ce o căruță a trecut peste el. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care a avut loc tragedia.

 

Potrivit informațiilor transmise de ISU Bistrița-Năsăud, un bărbat a fost rănit grav, după ce o căruță a trecut peste el. Accidentul s-a petrecut într-o pădure pe raza localității Zagra. Acesta a fost transportat de către apartinatori până la cea mai apropiată cale de acces, unde a fost preluat de către echipajul medical, care au încercat să îl resusciteze.

În ciuda eforturilor depuse de către echipajele medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel declarându-se decesul bărbatului la fața locului.

Împrejurările în care s-a petrecut evenimentul vor fi stabilite de organele competente.

Pe raza localității Zagra, în locul numit Coasta Lecioaiei, a fost găsit un bărbat de 76 de ani din localitate, în stare de inconștiență, lângă căruță.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi dispusă necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.