O  bistrițeancă, aflată la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate într-o intersecție din municipiul Bistrița, și a provocat un accident de circulație, în urma căruia două persoane au fost rănite, una dintre acestea fiind chiar șoferița care a provocat accidentul.

 

Un accident rutier a avut loc, marți, în jurul amiezii, într-o intersecție din municipiul Bistrița, după ce o femeie aflată la volanul unui autoturism nu a acordat prioritate unei alte mașini care circula regulamentar, la volanul căreia se afla un bărbat din localitatea Orheiul Bistriței.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Cristina Răcilă, în accident au fost implicate cinci persoane, dintre care două au fost rănite ușor, acestea prezentând multiple escoriații.

Una dintre persoanele rănite este chiar șoferița vinovată de producerea accidentului, aceasta alegându-se și cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În municipiul Bistrița, o femeie de 46 de ani din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, ajunsă într-o intersecție, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar și care era condus de un bărbat de 54 de ani din Orheiul Bistriței. În urma accidentului, șoferița și un pasager din autoturismul care circula regulamentar au fost răniți ușor.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii Biroului Rutier efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă„, transmite Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.