Un bărbat din Bistrița a fost rănit, luni, după ce a fost lovit de un autoturism al cărui șofer a pierdut controlul volanului. Accidentul s-a petrecut pe DJ 172H, la Moruț. Autoturismul a ajuns într-un șanț de pe marginea carosabilului.

 

O persoană a fost rănită, în urma unui accident rutier care a avut loc în această dimineață, între localitățile Budești și Fântânele.

Conform primelor verificări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că pe drumul județean 172H, un barbat de 51 de ani, din Telcișor, care conducea un autoturism, a pierdut controlul acestuia și a acroșat un bărbat de 45 de ani, din Bistrița, care se afla pe acostament.

Bistriteanul a coborât dintr-un autoturism care circula pe același sector de drum, iar șoferul a pierdut controlul acestuia și a ajuns într-un șanț„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cei doi șoferi au fost testați au aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în acest caz.