Un accident rutier a avut loc sâmbătă, în localitatea Josenii Bîrgăului, din județul Bistrița-Năsăud. O autoutilitară a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un stâlp de electricitate, rupându-l. 

 

În localitatea Josnii Bîrgăului, în jurul orei 11.00,  a avut loc un accident rutier. O autoutilitară a părăsit carosabilul și s-a oprit într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt.

Din fericire, șoferul, care era singur în mașină, nu a pățit nimic.

Stâlpul de electricitate a fost căzut pe carosabil, circulația fiind temporar blocată, până la sosirea echipei de intervenție de la furnizorul de energie electrică.

Accidentul s-a produs se pare pe fondul neatenției șoferului autoutilitarei.

Din primele verificări, un bărbat de 53 de ani, din Mureșenii Bârgăului, care conducea o autoutilitara pe direcția de mers Vatra Dornei-Bistrița, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul directiei de mers, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma accidentului, nu au fost înregistrare victime. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ„, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Acum se circula normal, pe ambele sensuri.

„În urma unui accident rutier fără victime, care a avut loc pe DN17, în Josenii Bârgăului, se circula alternativ, pe un sens. La fața locului este dirijat traficul rutier și se intervine pentru degajarea totală a drumului”, anunță reprezentanții IPJ BN.

Martorii susțin că șoferul era atent la telefon, acesta fiind motivul pentru care a părăsit carosabilul, a ajuns în șanț și s-a oprit în stâlp.