Un accident rutier a avut loc în această după-amiază, pe DN 15A, pe Dealul Herinei, unde două autoturisme s-au ciocnit. În urma impactului, o femeie a rămas încarcerată. După ce a fost eliberată dintre fiare, aceasta a ajuns la spital. Tot la spital a ajuns și o adolescentă în vârstă de 13 ani.

 

În urmă cu aproximativ o oră, pe DN 15 A, pe Dealul Herinei din județul Bistrița-Năsăud, a avut loc un accident rutier. Din primele informații rezultă faptul că șoferul unui autoturism care circula pe relația Herina- Bistrița, di ncauză că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, s-a ciocnit cu o mașină care venea din sens opus, în care se aflau patru persoane. Două dintre acestea au ajuns la spital, în situația cea mai gravă fiind o femeie care se afla pe scaunul din față-dreapta și care în urma impactului a rămas încarcerată. Femeia a fost eliberată de pompierii bistrițeni ajunși la locul accidentului și predată echipajului de Terapie Intensivă Mobilă, care a stabilizat-o. Cea de a doua persoană care a fost transportată la spital este o aolescentă în vârstă de 13 ani, care în urma impactului a acuzat dureri de cap. 

Un tânăr de 23 ani, din Zoreni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15 A, pe direcția de deplasare Bistrița-Teaca, pe fondul neadaptării vitezei, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 29 ani, din Teaca.
În urma accidentului, o femeie de 35 ani, respectiv o minoră de 13 ani au fost rănite ușor.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În continuare, polițiștii efectuează cercetari pentru vătămare corporală din culpă„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Diana Pintea.