Un bărbat din comuna bistrițeană Lechința a fost rănit destul de grav de căruța cu care se deplasa în afara localității. Bărbatul prezintă o lovitură în zona capului și a fost preluat de echipajul de prim-ajutor SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru investigații.

 

Incidentul a avut loc într-o pădure aflată într-o zonă greu accesibilă din afara localității bistrițene Lechința. Potrivit informațiilor transmise de ISU Bistrița-Năsăud, bărbatul se afla la un kilometru și jumătate de cea mai apropiată cale de acces, până unde se poate ajunge cu autospeciala.

Potrivit primelor informații, bărbatul mergea pe lângă căruța sa trasă de cai, însă din cauza denivelărilor drumului, la un moment dat ruda atelajului l-a lovit pe acesta în zona capului. Lovitura a fost una puternică,  dar bărbatul nu și-a pierdut cunoștința și a putut coopera cu echipajul de prim ajutor ajuns la locul incidentului.

„Echipajul de Prim Ajutor de la Punctul de Lucru Lechința a ajuns la locul solicitării, a găsit un bărbat conștient, care prezenta un traumatism cranio-cerebral. I se acordă primul ajutor și urmează să fie coborât la calea de acces, de unde va fi preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă”, transmite ISU Bistrița-Năsăud.