Polițiștii și echipajele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Bistrița-Năsăud au intervenit vineri seara la două accidente petrecute pe raza municipiului Bistrița, la interval de câteva minute unul de altul. În urma accidentelor, două persoane au fost rănite.

 

Astfel, în zona pasarelei din municipiu, la intersecția cu strada Libertății, o bistrițeancă de 32 de ani, care circula cu o trotinetă, a fost acroșată de un autoturism care circula pe aceeași direcție, condus de un bărbat de 46 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului a rezultat rănirea femeii, care potrivit SAJ Bistrița-Năsăud, ar fi suferit un traumatism facial.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii accidentului rutier.

 

Un al doilea accident rutier a avut tot în municipiul Bistrița, mai precis în cartierul Viișoara, pe DN 17, la scurt timp după cel de pe Libertății.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, un motociclist de 27 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 47 de ani din Sângeorzu-Nou. În urma impactului a rezultat rănirea motociclistului, fiind necesar transportul acestuia la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Polițiștii Serviciului Rutier desfășoară în continuare cercetări cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud