Polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud continuă desfășurarea de acțiuni pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație.

 

În noaptea de 6 august – 7 august, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier sprijiniți de polițiștii Biroului Rutier au desfăşurat pe raza municipiului Bistrița și în împrejurime o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie provocate de viteza excesivă şi conducerea de autoturisme sub influența alcoolului sau a altor substanțe, acestea fiind unele din cauzele generatoare de accidente de circulaţie.

 Scopul poliţiştilor care desfășoară aceste acţiuni este acela de a determina participanţii la trafic să conştientizeze faptul că șofatul și consumul de alcool sau droguri nu sunt compatibile, punând în pericol viața, sănătate și libertatea.

 Oamenii legii recomandă tuturor participanţilor la traficul rutier să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren!

 Acțiunile pe linie rutieră continua și în zilele următoare, pe raza întregului județ, polițiștii rutieri fiind prezenți la datorie pentru a se asigura că traficul se desfășoară în condiții de siguranță și sunt respectate normele rutiere.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud