Un adolescent din comuna Șieu s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat la volan, fără permis de conducere. Când polițiștii au vrut să-l oprească în trafic, tânărul nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea.

 

Incidentul s-a petrecut vineri, 28 mai, după ora 23, când polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe Drumul Județean 173 C, pe raza localității Budacu de Jos. Au efectuat un semnal de oprire a unui autoturism, moment în care conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului folosindu-se semnalele luminoase și acustice, însă acesta refuzând să oprească.

În urma verificărilor desfășurate de către polițiști, a fost identificat șoferul care la data de 28 mai ar fi condus autoturismul, respectiv un tânăr de 17 ani din localitatea Șieu, acesta recunoscând totodată fapta comisă, stabilindu-se faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Polițiștii desfășoară în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând documentarea faptei.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud