Un tânăr din Bistrița, bănuit de comiterea unei tâlhării, a fost reținut, miercuri, și riscă să petreacă sărbătorile după gratii. Victimă i-a căzut un adolescent în vârstă de 15 ani, din Măgura Ilvei. Bistrițeanul va fi dus de procurori, joi, în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. 

 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus, joi, 4 decembrie, reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 23 de ani, din Bistrița, bănuit într-un dosar de tâlhărie.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, pe 1 decembrie, în jurul orei 18.00, un minor în vârstă de 15 ani din Măgura Ilvei a sesizat Poliția cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Bistrița, a fost amenințat și agresat de un tânăr care i-a sustras suma de 200 de lei.

Ca urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii l-au identificat, depistat și reținut pentru 24 de ore pe tânărul bănuit de comiterea faptei, iar în cursul acestei zile îl vor prezenta magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Biroul de Investigații Criminale Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.