Alianța 2020 USR – PLUS a început strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare, o primă acțiune de acest gen având loc în Piata Universității din București, anunță deputatul bistrițean Cristina Iurișniți. 

Reprezentanţii alianței 2020 USR – PLUS au lansat, luni, o campanie de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare. Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat că această alianţă are cea mai bună listă de europarlamentari pe care a avut-o vreodată România, iar liderul PLUS, Dacian Cioloş, a explicat, la rândul său, că există oameni care îşi pot asuma guvernarea şi de mâine dacă este nevoie, oameni care sunt capabili să recâştige demnitatea României la nivel european.

La evenimentul de lansare a campaniei a participat și deputatul din partea USR Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți, mesajul parlamentarului fiind scurt: ”S-a dat undă verde pentru campania de strângere de semnături! Semnați și votați pentru USR – PLUS! Votezi, contezi!”. 

Aceasta mai transmite celor care vor să susțină alianța că dacă își doresc să devină voluntari pot să se înscrie pe pagina www.usrplus.ro. ”Tot acolo găsiți liste, le descărcați, le completați și le aduceți la sediul USR din Bistrița de pe strada Gheorghe Şincai, nr. 16 sau la cortul de pe Bulevardul Decebal care va fi montat în curând” a mai spus Cristina Iurișniți.

Alegerile europarlamentare au loc în 26 mai.