Amenință că se aruncă de la etajul IV!

0
2

 

Echipajele de intervenție sunt în alertă și încearcă să facă tot posibilul pentru a salva viața unei persoane care amenință că se aruncă de la înălțime, mai exact de la etajul IV al unui bloc situat în cartierul Viișoara.

Potrivit primelor date furnizate de purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar, se pare că este vorba despre o persoană în vârstă de 25 de ani, iar incidentul are loc la blocurile ANL din Viișoara.

La fața locului se deplasează un echipaj din cadrul SAJ Bistrița-Năsăud, dar și polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Intervenția este în plină desfășurare.

UPDATE 09:53

Intervenția salvatorilor a dat roade, iar persoana care amenința că se aruncă de la etaj a fost coborâtă de către polițiști. Se pare că este vorba despre un bărbat.

”Persoana a fost coborâtă jos de către Poliție și predată echipajului SAJ. Acesta prezenta multiple plăgi prin automutilare la antebrațe. A fost stabilizat și a fost preluat de către forțele speciale ale Poliției pentru a fi dus la Procuratură”, a mai declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

UPDATE 10:42

Motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest sunt de natură juridică. Pe numele acestuia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, iar când polițiștii i-au bătut la ușă, acesta a amenințat că se sinucide.

În jurul orei 10.00, a fost pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis față de un bărbat de 26 de ani, din cartierul Viisoara, municipiul Bistrița. Acesta a fost condamnat la 1 an și 6 închisoare luni pentru furt calificat. Când au ajuns la locuinta bărbatului, politistii de la Investigații Criminale și Acțiuni Speciale au constatat ca bărbatul amenință că se sinucide”, a declarat purtăptorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

La fata locului, a fost prezent și un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, însă bărbatul a reușit sa își provoace leziuni superficiale cu o lamă, în zona umărului.

S-a reușit imobilizarea acestuia și i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea într-o unitate spitalicească. În prezent, bărbatul se află în sediul IPJ BN, urmând a fi încarcerat în Penitenciarul Bistrița”, a mai completat Crina Sîrb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.