Ana Maria Măzăreanu a jucat alături de echipa bistrițeană încă din anul 2016. Portarul a semnat mai întâi cu CSM Bistrița și a continuat apoi alături de CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. După trei sezoane în care a apărat culorile clubului, sportiva se va alătura din toamnă unui alt proiect din Liga Florilor.

”În trei ani în care am jucat pentru CS Gloria 2018 am evoluat ca jucătoare dar și ca om. Au fost trei ani în care am reușit să formăm o familie, am luptat împreună și am obținut rezultate. Mulțumesc conducerii acestui club care a dat dovadă de profesionalism și antrenorilor care împreună cu tot staff-ul tehnic ne-au menținut pe o linie ascendentă, ajungând mereu acolo unde ne-am dorit. Mulțumesc suporterilor care au fost alături de noi și la bine și la greu și ne-au susținut atât acasă cât și în deplasări. Respect, Peluza Albastră! Plec dintr-un colectiv pentru care am doar cuvinte de laudă și dintr-un oraș care iubește acest sport. Jos pălăria în fața tuturor! Mulțumesc CS Gloria 2018! Mult succes în sezonul viitor!”, a spus Ana Maria Măzăreanu.

Oficialii clubului bistrițean i-au mulțumit pentru contribuția adusă la performanțele echipei CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.