Șanse pentru bistrițenii care își doresc o carieră în poliţie! Trei posturi de ofițer au fost scoase la concurs prin încadrare directă în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. Înscrierile se fac la sediul instituției, până pe 13 septembrie 2018.

Persoanele care îşi doresc o carieră în poliţie se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea celor 3 posturi de ofiţer, scoase la concurs prin încadrare din sursă externă.

Astfel, dintre cele trei posturi: două sunt în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, iar unul în cadrul Serviciului Criminalistic (psiholog expertize şi constatări tehnico-ştiinţifice).

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, până la data de 13 septembrie 2018, între orele 10:00-14.00. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţii de participare, documente necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor, pot fi găsite aici: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.