Antrenorul principal al Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, Horaţiu Paşca, a vorbit, într-o conferință de presă, despre obiectivele pe care echipa bistrițeană le are pentru noul sezon competițional, precizând totodată că va face tot ce se poate pentru ca echipa să devină o forță în handbalul feminin românesc.

M-am ferit întotdeauna să folosesc cuvinte mari. Activăm într-unul dintre cele mai puternice campionate ale lumii, care dă permanent o echipă care joacă Final Four-ul Ligii Campionilor și, mai nou, câștigătoarea Cupei EHF. Asta ca să ne încadrăm într-un context cât se poate de real. Cu siguranță că ne va fi extrem de greu. Vorbim despre progres. Am promis progres bistrițenilor și cred că până acum l-am înregistrat. Progres poate însemna multe: un număr mai mare de puncte, o altă filosofie de joc, un număr mai mare de goluri marcate, un număr mai mic de goluri primite. Progres poate însemna locul 5 în următorul sezon, dar și locul 6 cu un număr mai mare de puncte și mai puține goluri primite” a declarat astăzi, într-o conferință de presă, antrenorul principal al Gloriei 2018 Horatiu Pașca. 

 

Antrenorul principal al Gloriei 2018 a mai adăugat că echipa va face tot ceea ce-i stă în putinţă pentru ca numele noului club să reprezinte o forţă în handbalul feminin românesc.

Vă asigur pe toți că vom depune toate eforturile posibile și imposibile ca acest club să reprezinte o forță în handbalul românesc. Ne dorim foarte multe, am o echipă extrem de ambițioasă” a mai completat Horațiu Pașca. 

În cadrul conferinței de presă a fost prezentată și echipa de handbal feminin și a fost lansată și pagina oficială a clubului

FOTO: CS Gloria 2018