La începutul săptămânii viitoare, traficul pe o stradă din municipiul Bistrița va fi restricționat sau chiar închis din cauza unor lucrări care se vor executa în zonă. Este vorba despre strada Toamnei. 

În cadrul programului de reparații curente străzi derulat prin Direcția Servicii Publice Bistrița, Primăria municipiului Bistrița anunță că luni, 24 iunie 2019, se vor executa lucrări de ridicare la cota carosabilului a căminelor și gurilor de scurgere aflate pe partea carosabilă a străzii Toamnei.

Traficul rutier va fi închis sau restricționat între orele 8.00 – 17.00.

Toate lucrările vor fi semnalizate corespunzător, iar participanții la traficul rutier sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să folosească trasee alternative.

Lucrări de acest fel se derulează în mai multe zone din municipiul Bistrița, întrucât Primăria Bistrița are un program prin intermediul căruia și-a propus să reabiliteze, din bordură în bordură, un număr de 47 de străzi, subiect care a mai fost prezentat de Realitatea de Bistrița AICI. Lucrările pentru reabilitarea acestor străzi au fost împărțite în 6 loturi. Dintre acestea, pe cinci loturi vor executa lucrările companii private, în vreme ce pe unul dintre loturi, lucările vor fi efectuate de Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița.