O tânără în vârstă de 28 de ani din Bistrița-Năsăud și fiul ei de doar 9 ani au scăpat ca prin urechile acului de un deznodământ tragic, după ce s-au răsturnat cu mașina în albia unui râu, în localitatea Șanț.

 

Un accident rutier a avut loc în localitatea Șanț din județul Bistrița-Năsăud, unde o mașină a ajuns în albia Someșului, după ce femeia care se afla la volan a pierdut controlul acestuia, într-o curbă. În mașină se afla și fiul acesteia, în vârstă de doar 9 ani. Cei doi au scăpat ca prin minune fără nicio zgârietură și au rfeușit să iasă singuri din mașină.

O femeie, de 28 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, pe raza localității Șanț, într-o curbă a pierdut controlul, răsturnându-se în râul din afara părții carosabile.
La fata locului au fost găsite două persoane în afara mașinii: șoferița de 28 ani și un minor de 9 ani. Accidentul rutier s-a soldat cu pagube materiale.
Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.