După ce au condus, unul fără permis, iar celălalt cu autorizația de circulație era expirată, doi bărbați din Bistrița-Năsăud s-au ales cu dosare penale.

 

Luni, în municipiul Bistrița, un conducător auto, de 28 ani, din Poiana Ilvei a fost oprit în trafic de polițiști, întrucât circula cu viteză peste limita legală.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, acesta a fost  testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă de către polițiștii Biroul Rutier, care au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

În aceeași zi, pe DJ 172A, în Chiochiş, polițiștii bistrițeni l-au depistat și oprit în trafic pe un bărbat de 54 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deși avea autorizaţia de circulaţie expirată.

Cercetările continuă de către polițiștii Secţiei 4 Poliție Rurală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.