Trei tineri din județul Maramureș sunt cercetați de polițiștii bistrițeni pentru furt calificat, după ce în urmă cu aproximativ o săptămână au furat bani și bunuri din cala unui autobuz, parcat în localitatea Romuli. Cei trei au încercat să dea lovitura și în localitatea vecină, Dealul Ștefăniței.

 

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 20-21 de ani, toți din Borșa, județul Maramureș, bănuiți de comiterea unui furt, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Din cercetările efectuate până în prezent de polițiști, a rezultat faptul că, în noaptea de 26/27 august, cei trei ar fi sustras bunuri în valoare de 900 de lei din cala unui autobuz care era parcat pe raza localității Romuli din județul Bistrița-Năsăud. Totodată, oamenii legii au stabilit faptul că tinerii ar fi încercat să sustragă bunuri și dintr-un alt autobuz, parcat pe raza localității Dealul Ștefăniței.

Pe parcursul cercetărilor, prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru furt calificat.