Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud au intervenit la un accident rutier in localitatea Rusu Bârgăului. Un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani din Mijlocenii Bârgăului, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 39 de ani din Rusu Bârgăului. În urma impactului autoturismul condus de tânăr a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat. Acesta a ajuns la spital.

 

La locul accidentului au intervenit pompierii de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului care au  găsit trei victime, conștiente.

„O victimă în vârstă de aproximativ 24 de ani prezenta dureri în piept, fractură membru inferior stâng și excoriații. A fost stabilizata și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare. Celelalte două victime au refuzat transportul la spital”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au fost prezenți și ei la locul accidentului.

„Șoferița a fost testă cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, testarea în cazul tânărului nefiind posibilă, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea modului și cauzelor producerii evenimentului rutier”, a transmis Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

(sursa foto: ISU BN)

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud