Un bărbat din județul Bacău, urmărit național pentru tentativă de omor, a fost descoperit de polițiști, luni, în comuna Dumitra  din județul Bistrița-Năsăud. Tribunalul Bacău a emis pe numele acestuia, luna trecută, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Un băcăuan în vârstă de 33 de ani, dat în urmărire națională, a fost descoperit la o fermă de animale din localitatea Dumitra.

La data de 15 iulie a.c., în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiști de la Investigații Criminale, Acțiuni Speciale și de la Secția 6 Politie Rurală Năsăud, a fost depistat la o  fermă de animale, de pe raza localității Dumitra, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Coțofănești, județul Bacău, urmărit la nivel național„, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor, iar Tribunalul Bacău a emis pe numele acestuia, la data de 12 iunie, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Băcăuanul a fost predat polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, în vederea continuării cercetărilor.