Bărbat cercetat de polițiști după ce ar fi încercat să violeze o tânără în scara unui bloc

 

O tânără de 22 de ani din orașul Beclean, județul Bistrița-Năsăud a avut parte de scene de groază când se întorcea acasă de la o nuntă. Aceasta a alertat autoritățile după ce susține că un bărbat ar fi încercat să o violeze chiar în scara blocului în care locuiește. 

Tânăra se întorcea de la o nuntă în momentul în care a fost acostată de un bărbat, care ar fi încercat să o violeze. Întreaga scenă s-ar fi petrecut chiar în scara blocului în care locuiește.

Din fericire, tânăra a reușit să se elibereze din mâinile agresorului și să se adăpostească în locuința sa. Aceasta a sunat la 112 și a povestit întâmplarea, iar la fața locului au intervenit jandarmii care au reușit să îl prindă pe bărbatul acuzat că ar fi încercat să o violeze pe fata de 22 de ani.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, ”duminică, 2 iunie, o tânără de 22 de ani, a fost acostată de un bărbat în scara blocului în care locuia. Acesta a încercat să o violeze, dar tânăra s-a opus şi a început să strige după ajutor. Când a reuşit să se elibereze din braţele bărbatului, a fugit în casă şi a solicitat sprijinul jandarmilor. Imediat o patrulă de Jandarmerie din cadrul Plutonului oraşului Beclean a pornit înspre zona indicată, iar tânărul a fost surprins în faţa scării unde a fost atacată tânăra. Cel în cauză şi-a pierdut telefonul mobil în timpul încăierării şi se întorsese să îl caute. Fapta s-a petrecut în jurul orei 5 dimineaţa,  iar tânăra se întorcea de la o nuntă”.

Bărbatul a fost predat poliţiştilor, care au demarat cercetările sub săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.