Un bistrițean a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ 4 m, de pe casă. Acesta a suferit o comoție cerebrală și un traumatism cranian grav – plagă frontală cu hemoragie masivă. 

 

Incidentul s-a produs pe strada Tărpiului din municipiul Bistrița, la fața locului intervenind două echipaje de ambulanță.

Potrivit datelor comunicate de Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ)  Bistrița-Năsăud, bărbatul, în vârstă de aproximativ 38 de ani, ar fi căzut de pe o casă.  SAJ Bistrița-Năsăud. Acesta a fost găsit de către echipajele medicale în stare gravă.

Bărbatul prezenta comoție cerebrală, traumatism cranian grav, plagă frontală cu hemoragie masivă, necooperant, agitat. În sprijin a fost trimisă și o ambulanță cu medic„, a transmis Cirpian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost stabilizat și imobilizat, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrum Spitalului Județean de Urgență Bistrița, pentru mai multe investigatii și tratament de specialitate.