Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost găsit inconștient, într-o pădure din zona localității Anieș, într-o zonă greu accesibilă. Salvatorii au solicitat intervenția elicopterului SMURD care să îl transporte la o clinică de specialitate pentru îngrijiri medicale.

 

Un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani a fost găsit inconștient, în jurul orei 13, într-o pădure din apropierea localității Anieș, într-o zonă greu accesibilă, denumită de localnici Stânca Iedului. Se pare că acesta este un lucrător forestier.

Pentru salvarea bărbatului au intervenit echipajul de prim ajutor SMURD Sîngeorz-Băi, echipajul Salvamont Bistrița-Năsăud și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Potrivit datelor transmise de ISU Bistrița-Năsăud, victima a fost preluată de echipajul de prim ajutor, respectiv echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, și a fost predat elicopterului SMURD, care a fost solicitat să intervină pentru a-l transporta pe bărbat la o clinică de specialitate.

Bărbatul în vârstă de aproximativ 45 de ani este inconstient, a fost intubat si va fi predat de elicopterului SMURD pe raza localității Anieș„, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.