Un bărbat din Bistrița-Năsăud a ajuns la spital cu răni grave, după ce, duminică seara a fost lovit cu securea. Incidentul s-a petrecut în satul bistrițean Orosfaia, unde victima venise din satul vecin Comlod, la barul din localitate. Aici a dat pe gât pahare cu alcool împreună cu cel care avea să-l trimită la limita cu „celălalt tărâm”.

 

Doi bărbați s-au luat la harță, duminică seara, într-un bar din localitatea bistrițeană Orosfaia, după ce aburii alcoolului le-a întunecat mințile. Nimeni nu știe de la ce a pornit scandalul, însă este cert faptul că unul din cei doi s-a înfuriat atât de tare, încât și-a lovit amicul de pahar cu o secure în zona umărului.

După ce bărbatul agresat a petrecut ore bune în fața barului într-o baltă de sânge, acesta sunat după ambulanță abia dimineață. Echipajul medical l-a găsit în stare gravă, cu hemoragie puternică.

Tot dimineață au fost anunțați și polițiștii despre incident.

Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că aseară, în jurul orei 22.00, pe fondul unor neîntelegeri între doi bărbați, ambii de 42 de ani, din comuna Milas a izbucnit un conflict spontan în urma căruia unul dintre aceștia a fost lovit cu o secure în zona umărului„, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud (IPJ BN).

Agresorul a fost depistat și acum este anchetat de polițiști.
Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat de polițiști și condus la sediul IPJ BN pentru audieri. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul„, a mai precizat reprezentantul IPJ BN.