Un bărbat din Braniștea a fost găsit înecat, la o balastieră aflată pe malul Someșului, pe raza aceleiași localități. Polițiștii și inspectorii de Muncă au demarat câte o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment, întrucât bărbatul era angajatul respectivei balastiere.

 

Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean, un echipaj SMURD și pompierii din cadrul ISU Bistrița-Năsăud au fost alertați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, la o balastieră de pe malul râului Someș, o persoană se află în stare de inconștiență în apă.

„Pompierii au găsit la locul indicat un bărbat înecat, prins sub o plută. Victima a fost extrasă și predată echipajului medical care a aplicat protocolul de resuscitare, dar din nefericire bărbatul în vârstă de 53 de ani nu a răspuns manevrelor și astfel a fost declarat decesul acestuia la fața locului”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 53 de ani este din Braniștea, și era angajat al balastierei.

Cadavrul va fi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cauza decesului.

În cauză polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru lămurirea împrejurărilor producerii evenimentului, fiind totodată anunțat și Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Imagine

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud