Un bărbat din Năsăud, implicat luni seara într-un accident rutier pe raza orașului, este cercetat de polițiști după ce a fost depistat pozitiv în urma testării cu aparatul Drug Test. Mai mult, oamenii legii au descoperit că năsăudeanul avea dreptul de a conduce pe drumuirle publice din România, suspendat.

 

Aseară, în jurul orei 22.00, pe bulevardul Grănicerilor din Năsăud a avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale. Impactul a avut loc între un autoturism condus de un năsăudean de 37 de ani și un altul, condus de un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate.

„Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. De asemenea, în urma testării cu aparatul DRUG TEST, rezultatul a fost pozitiv în cazul bărbatului de 40 de ani și negativ în cazul celuilalt. Bărbatul de 40 de ani a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

Totodată, fiind efectuate verificări, a reieșit faptul că acesta deține permis de conducere eliberat de autoritățile din Irlanda, însă are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice din România suspendat pentru conducere cu viteză peste limită legală”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului  Năsăud – Compartimentul Poliției Rutieră.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud