Bărbat din Nimigea, călcat de mascați! S-a ales cu dosar penal pentru abuz de încredere

Gospodăria unui bărbat din comuna bistrițeană Nimigea a fost percheziționată, joi, de polițiștii din Maramureș, după ce acesta nu a vrut să restituie unei persoane un utilaj. Nimigeanul are acum un dosar penal pentru abuz de încredere.

 

La începutul săptămânii trecute polițiștii Postului comunal Bârsana din județul Maramureș au fost sesizați de un localnic despre faptul că un bărbat din comuna Nimigea, județul Bistrița Năsăud, cu care încheiase un acord privind transportul unui utilaj agricol refuză să i-l restituie, scrie realitateademaramures.net.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere, iar Judecătoria Dragomirești a emis un mandat de percheziție domiciliară, care a fost desfășurată joi 7 mai.

În urma percheziției polițiștii au identificat utilajul agricol care face obiectul cauzei penale, un tractor în valoare de 6.500 euro și au dispus ridicarea acestuia și predarea către partea vătămată.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Județean Bistrița Năsăud.
Polițiștii maramureșeni continuă cercetările, iar la finalizarea acestora vor fi dispuse măsurile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.