Un bărbat din Colibița a fost găsit decedat în lacul Colibița, marți seara. Deocamdată nu sunt cunoscute împrejurările în care acesta a ajuns în apa lacului și, aparent, s-a înecat. 

 

Un echipaj de pompieri cu barca și un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean Bistrita – Nasaud au intervenit în această seară în Colibita, unde o persoană a fost găsită inconștientă în apa lacului.

Potrivit informațiilor transmise de ISU Bistrița-Năsăud, bărbatul a fost găsit la circa 10 m de mal, iar echipajul prezent la fața locului nu a putut decât să constate decesul acestuia.

La locul incidentului au fost prezenți și polițiștii.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat de 63 de ani, din Colibița care, din nefericire, era decedat.

Cadavrul va fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cauza decesului. Cercetările sunt continuate pentru ucidere din culpă”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit informațiilor Realitatea de Bistrița, bărbatul locuia singur și nimeni nu a sesizat dispariția acestuia. Sursele noastre spun că este posibil ca bărbatul să fi căzut accidental în lac, întrucât a fost găsit îmbrăcat. De asemenea, s-ar părea că decesul a survenit de circa 24 de ore, având în vedere starea cadavrului.

FOTO: ARHIVĂ

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud