Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au fost solicitați, luni, să intervină la un accident rutier în localitatea Măgura Ilvei.

 

O autoutilitară condusă de un bărbat de 69 de ani din Măgura Ilvei, în timp ce se deplasa prin localitate pe Drumul Județean 172D înspre Ilva Mare, a accidentat un biciclist care se deplasa pe același sens de mers. În urma impactului, șoferul autoutilitarei și-a continuat deplasarea.

La locul evenimentului polițiștii au identificat victima accidentului, un bărbat de 79 de ani din Măgura Ilvei. În urma intervenției echipajelor medicale și aplicării protocoalelor de resuscitare, din păcate a fost declarat decesul bărbatului.

Polițiștii au depistat la scurt timp în trafic autoutilitara implicată în evenimentul rutier, cât și pe șoferul acesteia.
În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului s-a constatat că acesta nu se află sub influența alcoolului.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunile de părăsirea locului accidentului și ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud