O bătrână din localitatea Telciu a fost accidentată, luni, de o autoutilitară, în timp ce se afla pe trotuar. Șoferul a efectuat niște manevre și a lovit-o pe femeie fără să o observe, după care a plecat mai departe. A aflat când a fost luat la întrebări de polițiștii care i-au făcut dosar penal. 

 

O femeie în vârstă de 79 de ani, din Telciu, a fost lovită de o autoutilitară în timp ce șoferul efectua niște manevre în zona trotuarului. Bărbatul de la volan nu ar fi observat-o pe bătrâna care se afla în spatele autovehiculului, astfel că a accidentat-o.

La locul incidentului a intervenit echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud.

Femeia a suferit fracturi ale picioarelor. Aceasta a fost transportată la CPU Năsăud.

La fața locului, polițiștii din Năsăud au constatat faptul că o femeie în vârstă de 79 de ani, din localitate, care s-ar fi aflat pe trotuar, a fost accidentată de o autoutilitară. După impact, întrucât nu ar fi observat faptul că a lovit-o, șoferul a plecat de la fața locului.

Ca urmare a verificărilor, a fost depistat la scurt timp de polițiști, fiind vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Buduș. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ„, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În continuare se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.