Un tânăr din Bistrița s-a ales cu dosar penal, după ce a furat din curtea unui imobil din Sărata un autoturism, iar mai apoi a plecat la plimbare, deși nu deține permis de conducere și era și beat. 

 

În seara de 1 decembrie, un tânăr de 21 de ani din Sărata a sesizat prin 112, faptul că, din curtea imobilului în care locuiește i-a fost sustras autoturismul care era neasigurat și cu cheia în contact.

„La scurt timp după sesizare,  la aproximativ 500 de metri de imobil, tânărul de 21 de ani și-a observat autoturismul, în timp ce era condus de o persoană necunoscută și având farurile stinse.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică l-au identificat ca fiind un tânăr, de 25 de ani, din Bistrița, iar în urma verificărilor efectuate, au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul indicat fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.  

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud