Biciclist, lovit de o mașină într-o comună din Bistrița-Năsăud! Bărbatul a ajuns la spital

Un bărbat dintr-o comună din Bistrița-Năsăud a fost accidentat, sâmbătă după-amiază, de un autoturism condus de un tânăr. Accidentul s-a petrecut din vina victimei care circula pe o bicicletă și a schimbat brusc direcția de mers, care era angajat într-o depășire.

 

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din comuna bistrițeană Rebrișoara a fost accidentat sâmbătă după-amiază de o mașină condusă de un tânăr originar dintr-o comună învecinată. În urma impactului, bărbatul a suferit un traumatism cranian și o fractură a mâinii. Acesta a fost transportat la spitalul din orașul Năsăud pentru mai multe investigații medicale.

Echipajul medical ajuns la fața locului a găsit o victimă (bărbat), conștientă, care prezenta TCC și fractură membru superior. Victima va fi transportată la CPU Năsăud pentru continuarea investigațiilor medicale„, a transmis Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii spun că vinovat de producerea accidentului este chiar bărbatul accidentat, care în timp ce circula pe bicicletă pe partea carosabilă, a virat brusc la stânga, în timp ce autoturismul care venea din spate era angajat în depășire.

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Rebrișoara, în timp ce circula cu bicicleta prin localitate nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga, fiind accidentat de un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 ani, din Rebra, care era angajat în efectuarea unei manevre de depășire.
Ambii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Biciclistul a fost rănit în urma accidentului și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
În continuare se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier„, a precizat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.