Bistrița: Liberalii au demarat campania internă pentru desemnarea candidatului la funcția de primar al municipiului

Liberalii bistrițeni vor să-și desemneze candidatul până cel târziu în această toamnă pentru a se pregăti pentru alegerile locale din 2020. În competiția internă s-au înscris deocamdată patru membri ai Organizației municipale PNL Bistrița. Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc susține că și el ia  în calcul acest lucru.

 

Biroul municipal al PNL Bistrița a deschis procedura de selecție și desemnare a candidatului PNL la funcția de primar al municipiului Bistrița pentru alegerile locale care vor avea loc peste doi ani.

Liberalii bistrițeni vor să-și desemneze candidatul până cel târziu în această toamnă pentru a se pregăti pentru alegerile locale din 2020. Desemnarea candidatului se va face în baza unei proceduri competitive în care cei înscriși vor prezenta proiecte de guvernare locală pe care le vor susține atât în organizația municipală dar mai ales în public. În urma evaluărilor interne și a măsurătorilor sociologice va fi stabilit candidatul la funcția de primar al Municipiului Bistrița la viitoarele alegeri locale” , a anunțat Organizația municipală PNL Bistrița, într-un comunicat.
Potrivit documentului, patru liberali bistrițeni și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar al municipiului Bistrița. Este vorba despre Sorin Hangan – președintele PNL Bistrița, fostul senator Dorin Dobra, consilierul local Diana Morar și Cosmin Moldovan.
Pe 4 august, Consiliul Național al PNL va aproba procedura de desemnare a candidaților pentru municipiile reședință de județ, conform declarațiilor făcute luni de președintele partidului, Ludovic Orban.
Marele absent este, deocamdată, liderul Organizației județene PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc. Acesta a declarat, marți, în cadrul unei conferințe de presă că ia în calcul să intre în competiția internă pentru stabilirea candidatului PNL la funcția de primar al municipiului Bistrița.
Trebuie să intrăm în anul electoral 2019 cu situații clare. Iau în calcul posibilitatea aceasta„, a spus Ioan Turc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.