Bistrițean cu mandat european de arestare, prins de polițiști! Bărbatul era căutat de autoritățile din Italia după ce a comis infracțiuni în peninsulă

0
1

Un bărbat din Bistrița-Năsăud, în vârstă de 34 ani, cercetat pentru tâlhărie și furt calificat, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii bistrițeni. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

 

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistrița – Năsăud au depistat, joi, 28 februarie, un bărbat de 34 ani, din comuna Petru Rareș, care era urmărit internațional.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, pe numele bărbatului, autoritățile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea  infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat pe teritoriul Italiei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.