Un bărbat din Bistrița a fost indus în eroare de un tânăr să cumpere un telefon second-hand pe care l-a prezentat a fi o anumită marcă, pentru care a plătit câteva sute de lei. Când omul a ajuns acasă, și-a dat seama că de fapt era vorba de un fake, astfel că s-a dur direct la Poliție.

 

Zilele trecute polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud au identificat un tânăr de 24 de ani, din Cristur Șieu, bănuit de comiterea unei înșelăciuni.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 31 mai a.c., tânărul l-ar fi indus în eroare și i-ar fi vândut unui bărbat din Bistrița, contra sumei de 700 de lei, un telefon mobil second-hand, pe care l-a prezentat ca fiind o anumită o replică de o calitate îndoielnică„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud. .

Prejudiciul în valoare de 700 de lei a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă de către lucrători din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.