Un bărbat din Bistrița a fost înregistrat de camerele de luat vederi existente pe o stradă din municipiu, în timp ce fura un telefon mobil dintr-un autoturism parcat. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, dar și la polițiști, care au demarat o anchetă pentru depistarea hoțului.

 

Incidentul s-a petrecut marți seara, pe Aleea Trandafirilor din Bistrița. Pe imagini se observă cum un tânăr, îmbrăcat într-un trening negru cu roșu, inspectează zona și după ce observă că un geam al unui autoturism este deschis, lasă să treacă un grup de persoane apărute în zonă, se întoarce intră pe jumătate în mașină prin geamul din dreptul șoferului, și fură un obiect pe care mai apoi îl introduce rapid în buzunar după care dispare rapid. Așa cum se poate observa și pe înregistrari, furtul s-a petrecut în jurul orei 18.00, iar acțiunea nu durează mai mult de un minut.

Imaginile au fost postate pe Facebook, iar polițiștii au demarat o anchetă pentru identificarea făptașului și tragerea lui la răspundere.

Imagine

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud