Bistrițeancă cu dosar penal pentru fals în declarații zădărnicirea combaterii bolilor! Ce a făcut femeia după ce a ajuns la medic

0
1

O bistrițeancă s-a ales cu dosar penal pentru fals în declarații și zădărnicirea combaterii bolilor, după ce s-a prezentat la o unitate medicală din municipiul Bistrița, fără însă să spună medicilor că are simptome specifice de infectare cu coronavirus, dar și că un membru al familiei sale a fost confirmat pozitiv.

 

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița, în data de 31.03.2020, „o persoană de sex feminin s-a prezentat la o unitatea medicală de pe raza municipiului Bistrița și a declarat necorespunzător adevărului faptul că nu are nicio simptomatologie specifică infectării cu virusul CoVid-19 și nu a fost în contact cu un pacient CoVid-19, deși un membru al familiei a fost confirmat în dimineața aceleiași zile cu acest virus”.

În acest context, procurorii bistrițeni subliniază faptul că femeia s-a prezentat la unitatea medicală tocmai ca urmare a prezentării de simptome specifice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.