Deși au consumat alcool în cantități apreciabile, doi bistrițeni au urcat la volan și au pornit la plimbare prin municipiu. Au vut mare ghinion, fiindcă au dat nas în nas cu polițiștii care i-au tras pe dreapta și, în final, s-au ales cu dosare penale.

 

Sâmbătă, 17 iulie, în municipiul Bistrița, polițiștii Biroului Rutier au depistat în flagrant delict un șofer sub influența alcoolului.

În urma unui control în trafic, a fost identificat un bărbat de 41 de ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Avram Iancu din municipiu.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,26 mg/L alcool pur în aerul expirat. În consecință a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit un dosar penal privind conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Astăzi, un bărbat de 36 ani din Bistrița a fost depistat și el conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice, pe raza municipiului.

Polițiștii Biroului Rutier au testat șoferul cu aparatul etilotest rezultând valoarea de 1,01 mg/L alcool pur în aerul expirat. Ulterior la spital, bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă de Biroul Rutier, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud