Asociația Mereu Împreună filiala Bistrița-Năsăud a lansat, recent, o campanie prin intermediul căreia își propune să vină în sprijinul copiilor care provin din familii nevoiașe, încercând în acest fel să susțină accesul lor la educație. Practic, bistrițenii pot dona ghiozdane, rechizite sau chiar îmbrăcăminte în stare bună, astfel încât și cei care trec prin momente dificile să aibă parte de un început normal de an școlar. 

Dragi mămici și bunici, facem un apel la generozitatea și solidaritatea dumneavoastră și vă cerem ajutorul. Foarte mulți copilași din familii nevoiașe nu pot frecventa sau abandonează școala din cauza lipsurilor materiale. În cazul în care ghiozdanul copilului tău a rămas în stare bună, pune în el două caiete și două creioane. În cazul în care treningul pentru ora de sport i-a rămas mic, pune-l în ghiozdan și vino cu el la sediul Asociației Mereu Împreună” spun inițiatorii acestei campanii.

Așadar, bistrițenii care vor să susțină campania pot face donații până pe data de 15 august la sediul Asociației Mereu Împreună de pe strada Ursului, nr. 2A. Mai multe informații se pot obține și la numărul de telefon 0786 565 470.

De asemenea, reprezentanții asociației spun că intenționează ca la finalul anului școlar 2018 – 2019, această campanie să fie extinsă și să se desfășoare în toate unitățile de învățământ din Bistrița, Beclean și Năsăud. ”La sfârșitul anului școlar 2018-2019 va demara Campania ,,Donează ghiozdanul tău unui copil fără posibilități” în toate școlile din Bistrița, Beclean și Năsăud. În ultima săptămână de școală doritorii își vor putea dona ghiozdanul, iar noi vom putea oferi sprijin în campaniile noastre umanitare ,copilașilor fără posibilități” au mai precizat inițiatorii campaniei ”Donează ghiozdanul copilului tău unui copil fără posibilități”. 

FOTO: www.acasa.ro