Cascadorii de duminică! Bistrițean, ajuns cu mașina în șanț

Un accident rutier a avut loc în județul Bistrița-Năsăud, la ieșirea din localitatea Sărățel spre Herina, unde un autoturism a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Șoferul a fost rănit ușor, însă a fost transportat la spital.

 

În urmă cu circa o oră, un autoturism a ajuns într-un șanț, după ce șoferul a pierdut se pare controlul volanului. Incidentul s-a petrecut între localitățile Sărățel și Herina din Bistrița-Năsăud.

Pe DN 15 A, între localitățile Sărățel și Herina, un bărbat, de 64 de ani, din Jelna, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers spre Bistrița, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit in afara partii carosabile, oprindu-se într-un șanț„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Șoferul a fost rănit, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus, acesta suferind politraumatisme și excoriații. Victima a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă și transportată a UPU SMURD din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.